Navijači bi mu napravili doček za pamćenje: Da li će Ronaldo put Turske?

Ima važeći ugovor sa Manchesterom

Navijači bi mu napravili doček za pamćenje: Da li će Ronaldo put Turske?

S. Mlaćo
Cristiano Ronaldo bi ovog ljeta mogao napustiti Manchester United.

Portugalac nije zadovoljan u Unitedu, a tek nedavno se priključio pripremama.

Povezuje se sa velikim brojem klubova, a španski “Sport“ piše da bi Portugalac mogao preći u turski Galatasaray.

Turski tim želi napraviti senzacionalni transfer, svjesni koliko im Ronaldo može značiti na terenu, ali i marketinški, te u svakom drugom smislu.

Manchester je spreman prodati Ronalda, ali za sada se nije pojavio klub koji može platiti visoko obeštećenje.

Ronaldo je ugovorom vezan do ljeta 2023. godine.

Cristiano Ronaldo će do eventualnog odlaska najvjerovatnije igrati za Manchester United u utakmici protiv Brightona koja je na rasporedu u nedjelju.

Za tu utakmicu bio je najavljen na klupi, no nakon što se Anthony Martial nije oporavio od povrede, Ten Hag bi ga trebao koristiti u početnih 11 na otvaranju sezone.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Cristiano je prošle godine bio najbolji igrač Uniteda. Odigrao je 37 utakmica i postigao je 24 gola, ali United nije uspio osigurati plasman u Ligu prvaka.

To je navodno glavni razlog što prva zvijezda tima želi otići. Želi nastaviti da trese mreže u elitnom rangu evropskog fudbala i da dodatno poveća prednost u odnosu na konkurenciju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Hej al se vi provaljujete! Al haj bitno šta bilo pisati dok traje ovo ljeto i ova pauza. Evo fala bogu počele su lige, imate šta pametno pisati.
4 0
Sars33
Vi ste novinari bolest...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi