PSG sprema veliki posao: Spektakularan transfer su ostavili za kraj augusta
FOTO: EPA

Defanzivac na radaru

PSG sprema veliki posao: Spektakularan transfer su ostavili za kraj augusta

H. Zilić

Na pomolu je još jedan sjajan transfer u evropskom fudbalu.

Defanzivac Intera Milan Skriniar velika je želja PSG-a i Parižani kreću u lov na reprezentativca Slovačke.

Skriniar ima 27 godina i ugovor sa Interom do 2023. godine, tako da je ovo šansa Nerazzurima da dobro zarade, jer Skriniar vrijedi 65 miliona eura.

Ipak u redovima Intera trebaju dobro razmisliti obzirom da je Slovak jedan od ključnih igrača u zadnjoj liniji.

PSG je i ranije imao Skrinara na radaru no nisu uspjeli dogovriti sa Interom, ali sada su odlučni da idu do kraja bez obzira na konačnu cijenu.

Skriniar je u redove Intera dođao 2017. godine iz Sampdorije, a trenutno je i kapiten reprezentacije Slovačke za koju je odigrao 54 utakmica i postigao tri gola.

Oglasi

U Interu je dosta aktivno posljednjih dana, a klub je napustio i Alexis Sanchez koji karijeru nastavlja u redovima Marseillea.

Na posljednjoj test utakmici uoči prvog takmičarskog ispita Nerazzurri su u svom trening kampu dočekali amatersku ekipu Sant'Angelo Lodigiano.

Sasvim očekivano bivši prvak Italije nije imao problema sa dosta slabijim protivnikom te je slavio ubjedljivu pobjedu sa 11:0.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Edin Džeko se našao u startnoj postavi te se iskusni bh. napadač na završnoj pripremi za novu sezonu uopšte nije štedio.

Džeko je postigao dva gola, a prvi već u 3. minuti kada je sjajno zakucao loptu glavom u mrežu. Poslije je pogodio još u 30. minuti.

Top Komentari

axel42
Taj Skriniar evo3 mjeseca prelazi u PSG! Ovo vam je sigurno trideseta objava na tu temu!
5 1
user1658818016
Ovi nisu normalni izgleda hoce da kupe svakog igraca iz njihove konkurencije koji im moze nastetiti sta ce im skriniar imaju vec ramosa kimpembea marquinhosa i jos koga
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi