Stravičan snimak iz Hrvatske: Navijač na utakmici ispalio zolju, raketa eksplodirala na terenu

Snimak šokirao fudbalski svijet

Stravičan snimak iz Hrvatske: Navijač na utakmici ispalio zolju, raketa eksplodirala na terenu

Endin Čaušević

Fudbalski svijet šokirale su ovih dana scene koje dolaze s jednog fudbalskog terena u Hrvatskoj.

Naime, na društvenim mrežama danas je glavna tema video koji se pojavio prije dva dana, a snimak je nastao na utakmici hrvatskih niželigaša Plitvice - Sokolac.

Radi se o utakmici Prve županijske lige ličko-senjske za koju niko ni slutio nije da će postati glavna tema svjetske javnosti.

U centru pažnje našao se jedan od domaćih navijača koji je ispalio zolju u toku utakmice što je šokiralo fudbalski svijet.

Ovaj navijač je ispalio zolju u toku meča, a raketa je eksplodirala na terenu i samo pukom srećom niko od ljudi koji su bili na terenu nije povrijeđen.

Da stvar bude gora ostali koji su snimali i pratili šta ovaj navijač radi su se samo smijali, a očito niko ni svjestan nije bio da je na ovaj način mogao nekoga ozbiljno povrijediti, pa čak i ubiti.

Oglasi

Raketa je pala između igrača na terenu i onih koji su bili na klupi za rezrvne igrače, a navijač koji je to uradio je sve pratio s oduševljenjem.

Video se pojavio na kraju i na društvenim mrežama, te su mnogi ostali u šoku i nisu mogli vjerovati da je neko to zaista uradio na fudbalskoj utakmici bez obzira o kojem rangu se radi.

[twitter]https://twitter.com/HooligansTV_eu/status/1569616462263848961[/twitter]

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za one koji ne znaju zolja je inače lagani raketni bacač koji služi za uništavanje oklopnih vozila. Bilo kako bilo ovim stvarima nije mjesto nigdje na svijetu, a posebno ne na fudbalskim utakmicama.

Ostaje nam da vidimo da li će policija u Hrvatskoj reagovati nakon snimka koji je šokirao fudbalski svijet i kazniti ove huligane za ugrožavanje sigurnosti.

Top Komentari

Lacosta
Ispalio zolju. Moj novinar, ti nisi za pisanje tekstova. Ostavi ti novinarski posao i prihvati se motike. Ili još bolje, u planinu ovce čuvaj. Čuj zolju ispalio. Imaš li oči, prsle ti ko petarda
10 0
HerrOttoFlick1921
Ispalio običnu dječju raketicu, kategorije A. Nije panzershreck fisnuo ;)
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi