U punom sprintu je poput tenka Dembele nasrnuo na sićušnu sutkinju, nije znala šta ju je snašlo

Neoprezni Dembele

U punom sprintu je poput tenka Dembele nasrnuo na sićušnu sutkinju, nije znala šta ju je snašlo

Edmir Škorić

Utakmica francuskog prvenstva između Rennesa i Lyona prekinuta je čim je počela, pošto su već u drugoj minuti gostujući igrači demolirali Stephanie Frappart, jednu od najpoznatijih sutkinja na svijetu.

Alexandre Lacazette je krenuo u kontru, ali ga je prekršajem zaustavio veznjak Rennesa Sheka.

Sutkinja je svirala faul i posegnula za žutim, kad se odjednom na nju s leđa u punoj brzini zaletio Moussa Dembele, koji nije stigao na vrijeme stati.

Ova sićušna sutkinja visoka je samo 164 centimetra i teška 55 kilograma, pa nije bilo nimalo ugodno kada se u nju zapucao igrač Lyona.

Moussa Dembele visok je 183 cm i ima oko 75 kilograma, a još je bio u punom sprintu kada je natrčao na sutkinju, koja je na momente bila u šoku, ali se ubrzo pridigla i nastavila da sudi meč.

Oglasi

Kada je u pitanju sama utakmica, Rennes je pobijedo s 3:2 i popeo se na peto mjesto ligaške tabele sa 21 bodom, dok je Lyon u velikoj krizi i sa 14 bodova nalazi se tek na 10. mjestu. Ovaj tim tone sve dublje, odavno ne zna za pobjedu, a došlo je i do smjene na klupi.

Laurent Blanc je preuzeo ekipu, no debi nije bio za pamćenje. Popravni će imati narednog vikenda u Montpellieru.

Stephanie je jednom prilikom priznala kako se uvijek drži podalje od igrača i ne dopušta im da priđu bliže od metra kako je ne bi gledali s visoka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ova 38-godišnja sutkinja će suditi ove godine na Svjetskom prvenstvu. Ona je jedna od tri sutkinje koje su dobile čast da sude u Kataru kao glavne sutkinje, dok će još tri žene biti delegirane na drugim funkcijama.

Na Euru 2020. Stephanie je bila četvrta sutkinja, čime je postala prva žena koja je bila dio sudačkog tima na Evropskom prvenstvu.

Top Komentari

prvenac
Evo ako niste znali ovako se demolira kad nekog demoliraš.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi