Fudbaler Zrinjskog proživljava životnu dramu, stigla mu je podrška navijača

Teški trenuci za sjajnog fudbalera

Fudbaler Zrinjskog proživljava životnu dramu, stigla mu je podrška navijača

Midhat Šljivak

Navijači aktuelnog prvaka HŠK Zrinjski danas su u meču Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv FK Tuzla City podigli poruku podrške svom fudbaleru Ivanu Jukiću koji prolazi kroz pravu životnu dramu.

Fudbaler Zrinjskog Ivan Jukić nije u sastavu tima za meč s Tuzla Cityjem jer već neko vrijeme prolazi kroz tešku životnu dramu u porodici.

Zbog toga je Ivanu trenutno fudbal potpuno u drugom planu. Na njegove usluge trener Sergej Jakirović neće računati neko vrijeme, što je vjerovatno i najbolja opcija u ovom trenutku.

Navijači aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Ultrasi, odlučili su posvetiti parolu Ivanu Jukiću i s tribina su poslali poruku ostalim igračima Plemića.

"Igrajte za Jukića bijeli Plemići", pisalo je u poruci Ultrasa.

Iz poštovanja prema porodici Jukić nećemo objavljivati detalje životne drame kroz koju prolazi sjajni fudbaler.

Redakcija portala SportSport.ba se nada da će Ivan Jukić na najbolji mogući način proći kroz težak period u kojem se našao i da će uskoro biti spreman za nove fudbalske pobjede.

Ivan Jukić je član HŠK Zrinjski već godinu dana. S ovim klubom je prošle godine osvojio naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone 26-godišnji krilni fudbaler odigrao je 18 utakmica u svim takmičenjima. Postigao je jedan pogodak i upisao je šest asistencija.

Tokom karijere Jukić je pored Zrinjskog nastupao za Sarajevo, poljsku Koronu, RNK Split i Imotski.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
@Laporta nije tajanstveno, nego kad cak ni ss ba novinari nisu htjeli to objavit, onda zadto bi ja napisao Vecina navijaca zna o cemu se radi i svi zelimo da prica ima sretan završetak. Neka ostane unutar kluba sve, ako bad imad ogromnu potrebu da saznas radpitaj se negdje gdje nece pola drzave to moc procitat.
3 0
user1655831611
Jel zna neko šta je u pitanju.Sretno Jukicu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti