Sloboda dovela veliko pojačanje u borbi za opstanak

Iskusni Šubert potpisao

Sloboda dovela veliko pojačanje u borbi za opstanak · Zvanično

Esmer Oštraković

Novi transfer u bh. nogometu je potvrđen, a pojačanje u defanzivnoj liniji tima dovela je ekipa tuzlanaske Slobode. Tako je novi igrač ovog kluba Ivan Šubert.

Šuberta u Premijer ligi Bosne i Hercegovine pamtimo zbog jako dobrih nastupa koje je imao u dresu Radnika iz Bijeljine.

On je prošle godine bio jedan od najboljih nogometaša ove ekipe, a to mu je osiguralo jako dobar transfer u ekipu Al-Orouba iz Omana.

Ipak, nakon boravka u Omanu odlučio se Šubert na povratak u Bosnu i Hercegovinu, te je potpisao za Slobodu iz Tuzle čiji će dres nositi u nastavku sezone.

Potvrdili su to i iz Slobode.

Oglasi

"Ivan Šubert novi je igrač našeg kluba. Iskusni defanzivac će nositi crveno-crni dres u nastavku sezone", stoji u objavi na zvaničnoj Facebook stranici Slobode.

Prije Radnika Šubert je nosio dres Bačke, Novog Pazara, Zemuna, Donjeg Srema, i Radničkog, a od njega se mnogo očekuje u Slobodi.

Sloboda se nakon prvog dijela sezone nalazi na jedanaestoj poziciji, te će do kraja sezone voditi borbu za opstanak u ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno je da nas očekuje velika borba za opstanak. Posljednjeplasirani Igman ima 17 bodova, Sloboda je jedanaesta sa 19 bodova, a po 21 bod imaju Leotar, Sloga i Tuzla City koji su ispred Slobode.

Ono što u timu iz Tuzle očekuju, jeste da im Šubert pomogne u ostanku u ligi, a da li će to uspjeti vidjet ćemo u drugom dijelu sezone.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Svaka cast za Slobodu, ali bigami vam je Vicko zapisao da cete ispast ove godine ili vi ili TC a mozda i jos jedna ekipa iz Federacije.
1 5
fukaraslana
Mi nemamo trenera jadni bili
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi