Gori Italija: Ono što je Lukaku uradio dugo se ne pamti, navijači su van sebe
FOTO: EPA

Malo je reći izdaja, ako se ispostavi tačnim

Gori Italija: Ono što je Lukaku uradio dugo se ne pamti, navijači su van sebe

Haris Zilić

Pod velikim upitnikom je sudbina Romelua Lukaku. Posljednje informacije govore da je Chelsea spreman za razgovore o potencijalnoj razmjeni između Romelua Lukakua i Juventusovog napadača Dušana Vlahovića.

Međutim mediji u Italiji su objavili vijest koja je razljutila navijače Intera.

Lukaku je navodno prije utakmice finala Lige prvaka prošle sezone u tajnosti pregovarao sa čelnicima Juventusa o eventualnom transferu.

Ovo je naravno razbijesnilo navijače Intera jer se radi o njihovom velikom rivalu i nema sumnje da Lukaku čeka paklen doček u Milanu u narednim utakmicama.

Ako se pokažu istinita pomenuta pisanja belgijski napadač će defnitivno biti i nepoželjan na stadionu Intera.

Oglasi

Juveov trener Max Allegri želi Lukakua u napadu ove sezone i nije tajna da njegov odnos s Vlahovićem nije osobito dobar, pa bi ovo moglo da bude najbolje rješenje za gotovo sve strane.

Neće biti toliko problem ako Lukaku ode u Juventus, svaki fudbaler tokom prijelaznog roka ima pravo da razmotri svoju budućnost i karijeru.

Ali, način na koji je Lukaku to uradio mogla bi biti jedna od najvećih izdaja u evropskom fudbalu posljednjih nekoliko godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Lukaku nije dobro došao ni u Torino. Nedavno su navijači protestvovali ispred medicinskog centra u Torinu kada je bilo priče o njegovom dolasku. Uostalom, proganja ga jedna stara izjava...

"Juventus? Nikada tamo ne bih igrao. Pokušali su me kupiti i malo sam se naljutio agenta jer je znao da nikada nisam htio da pregovaram s tim klubom. Za mene postoji samo Inter čak i da Juventus pošalje bolju ponudu. I u budućnosti ću igrati samo za Inter ili ću se vratiti u Anderlecht", rekao je Lukaku prije samo dvije godine, ali se očito predomislio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Labile
Koliko je vatrogasaca na terenu? Ima li povrijeđenih??? Bolesni ste sa ovim naslovima više
1 0
stranputica
Budala ljudi, pa nije se rodio u Milanu da sanja dres Intera. Ko da više para, bolje uslove, tamo ide.....šta se pravi takva drama.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi