Utakmica Lihtenštajn - BiH prekinuta na samom početku

Bakljada navijača

Utakmica Lihtenštajn - BiH prekinuta na samom početku

Edmir Škorić

U Vaduzu se igra meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Lihtenštajna i Bosne i Hercegovine, ali na samom startu prekid.

Samo što je počela utakmica, navijači bh. reprezentacije napravi su veliku bakljadu, a sudija je bio primoran da prekine utakmicu zbog slabe vidljivostvi.

Nekoliko minuta su igrači čekali da se duel nastavi, a sada se to napokon i dogodilo. Nadamo se da bh. navijači neće nastaviti sa paljenjem baklji u nastavku meča.

Inače, bh. fudbaleri su odmah zaprijetili Lihtenštajnu preko Džeke nakon ubačaja Pjanića, ali je golman domaćeg tima bio siguran.

Srećom, ubrzo smo došli do gola. Dobra lopta Pjanića za Džeku, na kraju je izblokiran, a onda Rahmanović postiže gol.

Očekujemo novu pobjedu nad autsajderom i prvu za Savu Miloševića kao novog selektora, mada će pravi izazov imati tek za tri dana protiv Portugala u Zenici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Dodajmo još da su tribine u Vaduzu ispunjene uglavnom navijačima BiH koji su iz raznih krajeva Evrope doputovali da bodre svoje fudbalere.

Njihova podrška ne izostaje ni onda kada ništa ne ide, nadamo se da će ih ovaj put Edin Džeko i saigrači usrećiti i donijeti im radost sigurnom pobjedom.

Top Komentari

Izotop10000
Ja utakmicu gledaam kući nemam pare da idem u vaduz ali na ovo navijanje mi se povraća ,dosta ba bi i ovih fanatikosa ama ba nekulturno i protiv repke sve.
0 0
Izotop10000
Opet smo ispali debili navijači ikad ovo nam nikako netreba u navijnju navijači navijajte igrači igrajte a klošarska navijanja debila netreba nama koji živimo u BiH ovo nisu domoljubi ovo su lovatori koji nisu u B iH
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi