S osmijesima odrađen zvanični trening - Savo Milošević ima jasnu sliku pred meč sa Slovačkom

Reprezentacija trenirala na Grbavici

S osmijesima odrađen zvanični trening - Savo Milošević ima jasnu sliku pred meč sa Slovačkom

Eldar Ganibegović, foto: T. Hebib

Najgore kvalifikacije u historiji fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine završava sutra utakmicom protiv Slovačke. Večeras je na Grbavici odrađen zvanični trening.

U okviru 10. kola kvalifikacija za EURO fudbalska reprezentacija BiH sutra u Zenici dočekuje Slovačku. U našoj grupi sve je završeno i biti će to susret bez rezultatskog značaja kada su u pitanju kvalifikacije.

Slovačka će kao drugoplasirana na EURO uz Portugal, dok se naša reprezentacija može nadati eventualnom skoku na četvrto mjesto. Za to nam treba pobjeda, uz kiks Islanda protiv Portugala, no nije toliko ni važno.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine na okupu je već šesti dan, a tek sutra će kročiti u Zenicu. Ostatak priprema rađen je u Sarajevu, kao i zvanični trening pred sutrašnju utakmicu.

Večeras je naša selekcija trenirala na Grbavici. Atmosfera je dobra uz osmijehe na licima uprkos sramoti u Luksemburgu, a sve možete vidjeti u priloženoj fotogaleriji, te videozapisu.

Oglasi

Svi reprezentativci večeras su trenirali i na raspolaganju su selektoru Savi Miloševiću za sutrašnju utakmicu protiv Slovačke.

Sigurno je da selektor nakon treninga ima jasnu sliku i vjerovatno zna i sastav koji će sutra istrčati na travnjak Bilinog polja, a koji će prema njegovim riječima biti dosta drugačiji nego u Luksemburgu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Govorio je selektor i o prekriženim igračima. Imena nije spominjao, no jasno je da će već sutra biti jasnije na koga je mislio, prvenstveno kada se vidi koju dvojicu će poslati na tribine.

Podsjetimo, baraž za EURO na rasporedu je u martu 2024. godine, a za pet dana je žrijeb. Prvi meč igrat ćemo na domaćem terenu, a za sada su dva potencijalna protivnika Finska i Ukrajina. 

Top Komentari

user1692778042
Mamu im ****m gube sve redom i imaju razloga se smijati
1 0
znalac001
Trening sa osmjehom utakmica u suzama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi