A nekad ga je grlio kao sina: Dok gine za Hrvatsku Modrić je od Pereza dobio nož u leđa!

Nove vijesti o kapitenu Vatrenih

A nekad ga je grlio kao sina: Dok gine za Hrvatsku Modrić je od Pereza dobio nož u leđa!

Admin Čaušević

Vijesti o budućnosti Luke Modrića u Real Madridu stižu iz dana u dan. A reakciji kakvu je napravio Florentino Perez nakon informacija da će kapiten Vatrenih put Saudijske Arabije sjajni Hrvat se sigurno nije nadao. 

Javna je tajna da je Luka Modrić nezadovoljan svojim statusom u Real Madridu, a čini se da je od njega ruke odlučio dići i Florentino Perez, najuspješniji predsjednik Kraljeva u historiji.

Katalonski Sport je prije nekoliko dana objavio vijest kako će Modrić karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, a sada stiže vijest da Perez nema ništa protiv toga da se to desi već u januaru.

S obzirom na dosadašnji odnos bilo je za očekivati da Perez pokuša uvjeriti 38-godišnjak na ostanak, ali je odlučio da mu uopšte ne staje na put.

Prvi čovjek Los Blancosa je odlučio da ništa ne poduzima te ako Modrić odluči da ode već u januaru nema ga namjeru zaustavljati što bi značio kraj velike ere.

Oglasi

Perez nikad nije bio previše osjećajan prema legendama kluba, prije Modrića nije zaustavljao ni Sergija Ramosa ili Cristiana Ronalda pa i Karima Benzemu i ono što će prema svemu sudeći iskusiti Hrvat nije ništa novo na stadionu Santiago Bernabeu.

Upisao je osvajač Zlatne lopte preko 500 nastupa za Real, dres najglamuroznijeg kluba današnjice nosi od 2012. godine, međutim kada je posao u pitanju Pereza emocije i statistika previše ne zanimaju.

Modrić je ovih dana fokusiran na reprezentaciju Hrvatske kako bi je odveo na Evropsko prvenstvo, a kada se vrati klupskim obavezama očekivati je i razgovor sa klupskim rukovodstvom.

U posljednjem intervju za klupsku stranicu Modrić je govorio da mu je Real Madrid sve na svijetu. Ipak, čini se da Pereza te riječi previše i ne dodiruju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real Madrid je za mene sve. To je dio mog života, moja porodica, način života. Ja sam iz Hrvatske, tamo sam se rodio, ali sam ovdje 11 godina i osjećam se kao kod kuće. Zahvalan sam zbog svega kroz šta prolazim u najvećem klubu u historiji fudbala", kazao je legendarni veznjak.

Klubovi koji se otimaju za Modrića i nude mu posljednji veliki ugovor u karijeri su Al Ittihad i Al Ahli. Koji god izabere jedno je sigurno -Hrvat će zaraditi desetine miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mukiba
Modric portal niko ziv nepise o njemu samo vi svaki dan sta je perez reko nemate druge theme u svijetu sporta
0 0
KB9
Stvarno si naporan druze,bolje nemoj nista objavljivati ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi