Da se naježiš: Igrači Barcelone izašli na teren, a svi su vidjeli poruku na njihovim dresovima

Uz svog saigrača

Da se naježiš: Igrači Barcelone izašli na teren, a svi su vidjeli poruku na njihovim dresovima

Endin Čaušević

Rayo Vallecano i Barcelona igraju trenutno utakmicu 14. kola španske La Lige, a u centru pažnje našla se posebna poruka koja piše na dresovima katalonskog kluba.

Nakon reprezentativne pauze ovog vikenda nastavljaju se takmičenja u prvenstvima širom Evrope, a današnji program donosi nam nekoliko dosta uzbudljivih mečeva.

Pored okršaja Manchester City - Liverpool u ranije subotnjem terminu ljubitelji fudbala uživaju i uz meč španske La Lige gdje se sastaju Rayo Vallecano i Barcelona.

Katalonski klub je poprilično oslabljen stigao u predgrađe Madrida jer Xavi Hernandez ne može računati na golmana Marc-Andrea ter Stegena, a veliki udarac je i izostanak Gavija koji se teško povrijedio na meču Španije i Gruzije.

Gavi je prije nekoliko dana pokidao križne ligamente i oštetio meniskus koljena zbog čega će njegov oporavak trajati čak devet mjeseci.

Oglasi

On je u suzama napustio teren, a njegova povreda je šokirala sve u Barceloni. No, ekipa je odlučila da mu pruži veliku podršku, te su to danas pokazali i na meču protiv Rayo Vallecana.

Naime, na dresovima Barcelone nalazi se posebna poruka koja je posvećena Gaviju.

"Uz tebe smo Gavi", piše na prednjoj strani dresova u kojima igrači Barcelone danas nastupaju u Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Xavija je sigurno obradovao povratak Frenkieja de Jonga koji se nakon nekoliko mjeseci vratio na teren i upravo umjesto Gavija se našao danas u početnoj postavi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Novinari kao obicno pisnuli su na ovo hahahah kkao lobirate i navijate jako ste smjesni zar novinar nebi trebo bit objektivan i ne biti pristrasan nikakvom klubu qvi ste po obicaju veliki ganovi barse
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi