Milioneri kucaju na vrata Old Trafforda
FOTO: EPA

Spremaju aktivnu zimu

Milioneri kucaju na vrata Old Trafforda

Haris Zilić

Bliži se kraj kalendarske godine, a to znači da se lagano zakuhavaju i priče u fudbalskim transferima, a poznato je da januarski prelazni rok zna ponuditi neke od spektakularnih transfera.

Borussia Dortmund je u krizi rezultata u prvenstvu Njemačke i u posljednja četiri duela osvojili su samo tri boda i izgubili korak za vodećim dvojcem Bayer Leverksuenom i Bayernom.

U Dortmundu će biti promjena na zimu, a njemački mediji pišu da su Milioneri na radar stavili Sergia Reguilona (27).

Pomenuti fudbaler je člčan Manchester Uniteda, ali ove sezone se nije puno naigrao. U svim takmičenjima skupio je ukupno deset nastupa za Crvene đavole u svim takmičenjima.

Igra na poziciji krila i beka, a prošle sezona bio je i na posudbi u Tottenhamu.

Oglasi

U Dortmundu žele u januaru ovog španskog fudbalera na posudbu, a onda u junu naredne godine da potpišu ugovor jer je od juna 2024. godine slobodan fudbaler obzirom da mu ističe ugovor sa Unitedom.

Pomenuti fudbaler ima i šest nastupa za reprezentaciju Španije.

Milioneri iz Dortmunda žele da pojačaju tim i sigurno da će biti dosta promjena već u januaru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dodajmo da se Borussia plasirala u nokaut fazu Lige prvaka, a u osmini finala ih očekuje dvomeč protiv PSV-a. Prvi meč se igra 20. februara u Eindhovenu, revanš meč je 13. marta u Dortmundu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hashim_Kuchuk_Hoki
O yebem vam majku glypu, pa Sergio Reguilon je igrač Tottenhama na posudbi u Unitedu. Jel možete toliko baš biti glypi pa ne znati osnovne informacije o onome o čemu pišete?
4 0
NKZ1922
Kakvi balvani rade za ovaj portal hahahahahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi