Nurkić se opet svađa na Facebooku: Objavio jednog hejtera, a na dobronamjeran komentar spustio fanu
Jusuf Nurkić po ko zna koji put ulazi u bespotrebne rasprave na društvenim mrežama i izaziva pažnju na negativan način.

Bh. košarkaš u centru pažnje

Nurkić se opet svađa na Facebooku: Objavio jednog hejtera, a na dobronamjeran komentar spustio fanu

E. Ganibegović

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku. Koliko mu je to dobra osobina, toliko nekada i pretjera, a naročito na društvenim mrežama.

Nije prvi put da Jusuf Nurkić vodi javne prepirke na društvenim mrežama. Danas na njegovom Facebook profilu odnosno stranici možemo vidjeti upravo takvo nešto. 

Jedan "hejter", kako se to sada popularno kaže, očito je nezadovoljan što Jusuf Nurkić nije tu s reprezenacijom Bosne i Hercegovine na početku kvalifikacija za Eurobasket u utakmicama protiv Kipra i Francuske.

Očito je da ne poznaje baš pravila NBA lige i to da Jusuf Nurkić jednostavno ne može doći uvijek na reprezentativno okupljanje zbog obaveza u NBA ligi.

Tako mu je napisao dva komentara: "Pa*aš pravi... Za repku ne igra, a diči se patriotizmom" i "Što šu*ak ne igraš za repku, uvijek neki razlog izmisliš... Je li te stid pa*aš?"

Jusuf Nurkić nije ostao imun na to. Objavio je oba komentara na svom Facebooku i napisao:

Oglasi

"Kad si sve u pravu Nihad Omerčajić, a i haran, onda zaslužuješ da te i pohvalimo". Dodao je i hashtag #tagirajtebrata.

Objava Jusufa Nurkića.

Preko 100 komentara trenutno ima na objavi. Jedan je pokušao, očigledno, da da dobronamjeran savjet našem košarkašu i napisao je:

"Mislim da neko poput tebe. Neko ko predstavlja našu BiH ne bi trebao da reaguje na ovakve komentare. Nihad je htio pažnju i dobio je. Nihad ovdje ispada pobjednik. Ja bih te zamolio da ako već trošiš energiju na ovakve stvari, da pozdraviš s vremena na vrijeme neko dijete iz BiH. To je jako popularno i puno znači. Trenutno je aktuelan onaj lik iz Zenice. Svi mu plaćaju da ih izreklamira. Ako imaš vremena i energije usmjeri je našoj djeci. Pogotovo mladim talentovanim sportistima koji treba da budu otkriveni."

Očigledno je da to našem košarkašu baš nije najbolje sjelo, pa je odlučio da mu spusti riječima da je u toku kao Krivaja.

"Admir se nagovori mi kako treba. Baš fino vidim pratiš sve. U toku si k'o Krivaja", odgovorio je Nurkić.

Rasprava Jusufa Nurkića s Admirom. 

Daleko od toga da je ovo po prvi put da nešto slično vidimo od Jusufa Nurkića, a isto vjerovatno možemo očekivati i u budućnosti. 

Top Komentari

COVID19
Jusuf Nurkic mega giga debil
0 0
HamzaVojvoda
Ординарне Сељачине
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi