Nije to više ista osoba: Napustila tenis, povećala grudi, sada objavila svoje potpuno gole slike

Ruskinja ne mari za pravila

Nije to više ista osoba: Napustila tenis, povećala grudi, sada objavila svoje potpuno gole slike

Edmir Škorić

Mnoge su teniserke slavu stekle zahvaljujući sjajnim igrama i osvojenim titulama, ali postoji i ona kategorija teniserki koje su poznate zahvaljujući "dodatnim aktivnostima".

Sestre Williams su bile godinama u samom vrhu ženskog tenisa i stekle su ogromnu popularnost kroz sjajne nastupe i osvojene trofeje. Maria Sharapova je bila i sjajna teniserka, bivša Grand Slam prvakinja, ali i jako popularna izvan teniskih terena zbog svog (dobrog) izgleda.

Neke teniserke pak više pamtimo po onome što urade izvan teniskih terena. Zahvaljujući društvenim mrežama, bivša ruska teniserka Sofya Zhuk je zaradila milione i njeno ime se spominje na svakom ćošku.

Istina, s 15 godina je osvojila juniorski Wimbledon, ali kada se činilo da će njena karijera doživjeti veliki uspon, ona je ubrzo odustala od "gospodskog sporta". BIla je izuzetno talentovana, ali je prestala da igra tenis isuviše rano.

Oglasi

Otputovala je u SAD i 2020. godine se penzionisala zbog problema s povredama, ali i spoznaje da više može zaraditi objavljivanjem erotskog sadržaja na sajtovima za odrasle. Započela je karijeru modela, povećala je grudi, te postala planetarno popularna influencerica.

Često svoje fanove na društvenim mrežama počasti nekim "nepristojnim" fogorafijama. Ovaj put je odlučila da ode korak dalje. Slikala se samo u gaćicama, pokazavši i grudi dok je bradavice pokrila emotikonima.

"Budući da je Instagram prvi put odlučio skinuti te fotografije, pa, kažem da ću pokušati još jednom", napisala je Sofya čija se upornost isplatila. Instagram joj više nije brisao objavu, a ona za 11 sati dobila preko 1600 lajkova i desetke pozitivnih komentara.

Njen profil na Instagramu sadrži brojne slike na kojima jasno pokazuje svoje atribute. Na nekima je manje, na drugima malo više odjevena, ali jasno vam je zbog čega ima preko 176 hiljada pratilaca.

Top Komentari

BosanskaSvedska
@AlphaStrong Vojo bi pao u nesvijest da vidi ovu!
2 0
Zeromalzinho
Ma dosadno curi u ratu su pa šta će jadna od muke i briga nego skinuti se gola, sve su to posljedice rata vjerujte ......
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti