BHFanaticosi razočarani: S vama više nikad, s vama više nigdje, sramote ove države!
Da li je nezadovoljstvo očekivati i u Zenici za sedam dana?

Članovi IO NS BiH danas u Banjoj Luci, Hadžibegić dobio priznanje

BHFanaticosi razočarani: S vama više nikad, s vama više nigdje, sramote ove države!

Samir Mlaćo

Dok traju pripreme za utakmice baraža naše nogometne reprezentacije za plasman na Evropsko prvenstvo, oglasili su se danas i BHFanaticosi.

Najvjerniji navijači naše reprezentacije razočarani su što su članovi Izvršnog odbora NS BiH koji su prisustvovali Danu fudbala Republike Srpske.

Priznanje je na istoj manifestaciji dobio i nekadašnji selektor naše reprezentacije Faruk Hadžibegić, što su mu Fanaticosi također zamjerili.

Za Hadžibegića su imali posebnu poruku, ali nisu zaboravili ni bošnjačke članove Izvršnog odbora.

Čudite li se i danas zašto vam Džemidžić i zvanične stranice N/FSBIH nisu čestitali državni praznik, Dan nezavisnosti? Sigurni smo da se rijetko ko čudi, a nova dešavanja su i dokazala da se radi o karakterima labilnim kao niz domina u dječijoj igri. Kada se priča o strukturi institucija Bosne i Hercegovine jasno je da je broj tri ključ podjele odgovornosti i "hajrovanja". Tako je i u našem savezu.

Oglasi

Međutim, s obzirom da smo svjesni nekih struja koje rade na uništenju bh. sporta, fokus ćemo staviti na one od kojih se bar na papiru očekuje da rade za dobrobit ove države.

Danas je u jednoj administrativnoj jedinici Bosne i Hercegovine održan "Dan fudbala rs-a". Banja Luka je s radošću ugostila Faruka Hadžibegića, Adnana Džemidžića, Murisa Jabandžića, Azmira Husića, Fuada Čolpu, Midhata Sarajčića, Muhidina Raščića i Irfana Durića. Kozmopoliti su se odazvali da pokažu ljubav i ljepšu sliku bh. fudbala", naveli su najvjerniji bh. navijači.

Sve navedene, ali i Hadžibegića nazvali su sramotama ove države.

"Faruk Hadžibegić u jednom neslužbenom razgovoru reče da su "BHFanaticosi izmanipulisani". Reče i primi nagradu od onih koji nas, valjda, manipulišu. Ostali nas nisu mnogo iznenadili, oni su već dugo na povocu svog vlasnika, ali omča im je sve tjesnija.

Poenta cijele priče je da su oni ono najgore iz ovog naroda. Dan nezavisnosti su mudro prešutjeli, a danas su mirno kao kipovi stajali na kojekakve himne i "patriotske note". Sve zbog lične koristi, pa makar to bila i pohvala na dvolisnici. S vama više nikad, s vama više nigdje, sramote ove države!", navodi se u saopštenju putem zvanične stranice BHFanaticos.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Da li će se nezadovoljstvo odraziti i za sedam dana u Zenici kada naša reprezentacija igra protiv Ukrajine ostaje da se vidi.

Podsjetimo, ulaznice su već davno rasprodane, te se očekuje paklena atmosfera u zeničkom hramu nogometa.

Top Komentari

user1706559607
I onda se pitate sto Hrvati i Srbi nezele igrati za Bosnu,,ko bi,Bosnjama udovoljio,dizete zbrku,,pred ovako vaznu tekmu baraza,,,nek idu kud hoce ,pa sami kazete da je Banja luka dio Bosne,,sami sebe lazete,,u,cemu je Problem sto je otisao neki musliman tamo,,
5 10
user1691328699
Vidi Hadzibegica prodane duše. Uvijek je bio ulizica a sad otvoreno pokazao svu svoju bijedu i jad. Treba ga na svakom mjestu izviždat i nikad mu ne dati da priđe Reprezentaciji i Bh fudbalu. Vidi hinje sto je zadovoljan sa priznanjem. Sramt te bilo Hadzibegicu!
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi