Irfan Peljto sudi revanš finala Kupa BiH između Borca i Zrinjskog

Meč se igra u četvrtak

Irfan Peljto sudi revanš finala Kupa BiH između Borca i Zrinjskog · Saznajemo

Endin Čaušević

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao SportSport revanš utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Zrinjskog sudit će naš najbolji arbitar Irfan Peljto.

Zrinjski je u prvoj utakmici koja se igrala prije skoro dvije sedmice u Mostaru slavio pred svojim navijačima protiv Borca s minimalnih 1:0.

Junak Plemića u prvoj utakmici bio je Ćuže koji je u 30. minuti postigao pogodak za pobjedu i prednost Zrinjskog pred revanš meč koji će se igrati u Banja Luci.

Revanš utakmica na rasporedu je u četvrtak, a kako nezvanično saznajemo glavni sudija će biti Irfan Peljto.

SportSport je došao do nezvaničnih informacija da će revanš finala suditi naš najbolji sudija, ubrzo nakon toga ove informacije potvrdio je i Nogometni savez BiH.

Iz Saveza su potvrdili da će Peljto biti glavni sudija utakmice Borac - Zrinjski, a njegovi pomoćnici će biti Senad Ibrišimbegović iz Travnika, te Arnel Novalić i Doboj Istoka.

Ulogu četvrtog sudije na revanšu finala Kupa BiH imat će Ermin Sivac iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjećamo, utakmica između Borca i Zrinjskog igra se u četvrtak u Banja Luci s početkom u 18 sati.

Za Borac će ovo biti šansa da dođe do duple krune s obzirom da je banjalučki klub jučer u pretposljednjem kolu prvenstva osigurao titulu prvaka naše zemlje.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mrkva
Zrinjski i Borac svako kolo penal i poguranac. Sad ce bratski podijeliti titulu i kup. Sledece godine obratno. Zivi bili pa vidjeli.
1 1
AJDIN2000
Jedini sudija koji jos sudi kako treba
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi