Haos u Oaklandu: Opšta makljaža Raidersa i Broncosa
Screenshot

Nevjerovatne scene u NFL-u

Haos u Oaklandu: Opšta makljaža Raidersa i Broncosa

Oakland Raidersi su na svom terenu dočekali Denver Broncoes u okviru 12. runde NFL lige. Domaći su slavili rezultatom 21:14, ali će ova utakmice ostati upamćena po opštem haosu i masovnoj tuči na terenu.

Do "gladijatorskog" obračuna igrača dvije ekipe je došlo još u prvoj četvrtini. Glavni akteri su bili stari znanci, Aqib Talib i Michael Crabtree.

Naime, igrač Broncosa, Talib, je u januaru ove godne, u sudaru ove dvije ekipe, "oteo" zlatni lančić Crabtreeju, otrgnuvši mu ga sa vrata u sred utakmice.
Njih dvojica su ponovo bila u centru pažlje. Crabtree je, grublje nego što je bilo potrebno, blokirao Taliba i izgurao ga izvan granica igrališta. Talib je na to odreagovao udarivši svog protivnika, nakon čega su se u tučnjavu uključili svi igrači na terenu.

U opštem haosu je bilo svega, od guranja i udaraca pesnicama, do "ganjanja" protivnika po terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi