"Danas smo odradili dobar posao"
EPA

Izjava Marca Marqueza nakon prvog dana

"Danas smo odradili dobar posao"

E. Ganibegović

Marc Marquez je nakon prvog dana u Valensiji rekao kako je zadovoljan svojom vožnjom.

Španac je na prva dva treninga zauzeo petu poziciju, dok je njegov najbiži kandidat za titulu Andrea Dovizioso najprije bio četvrti, dok je na drugom treninug završio treći. 

"Dobro je početi vikend sa dobrim osjećajem kada je u pitanju motor, mnogo smo posla odradili na stazi. U ovome momentu pokušavam voziti na svoj način, i zaboraviti kako to ostali rade. Nije me briga ako me neko prati, radim za utrku i za bodove. Imao sam problema na drugom trening, ali ništa strašno", rekao je Marquez.

"Vrijeme je bilo stabilno što je najvažnije. Inače kada je kiša osjećam se dobro, ali uvijek je teže, međutim vrijeme izgleda stabilno i kako se čini biće sve toplije i toplije do nedjeljne utrke, što je veoma važno. Danas smo odradili dobar posao, a sutra ćeno napasti kako bismo imali što bolju startnu poziciju", dodao je vozač Repsol Honde. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi