Adilović: Ružno je reći, ali naviklo se na sve ovo

Iz Istanbula za SportSport.ba

Adilović: Ružno je reći, ali naviklo se na sve ovo

S. Mlaćo

Prije dva dana Tursku su zadesili novi teroristički napadi, a bilo je i smrtno stradalih, dok je i veliki broj povrijeđenih. Jedna od ukupno dvije eksplozije desila se u blizini stadiona Beškitaša.

Turska javnost je ponovo u šoku, a bh. internacionalac Eldin Adilović, trenutno je bez kluba, ali se nalazi u Turskoj. Za SportSport.ba je prenio atmosferu iz te zemlje.

"Trenutno sam u Istanbulu. Ružno je reći, ali sve mi se čini da su se ovdje malo navikli na sve ovo. Jučer su u Bešiktašu bili mirni protesti, dosta ljudi je bilo na ulicama, a u ostalim dijelovima se ne može primijetiti ništa neobično", kazao je Adilović.

Posljednji angažman Adilović je imao u Turskoj, tačnije Erciyessporu, te bi uskoro mogao pronaći novi klub.

"Sada sam hvala Bogu sanirao povredu, a već sam počeo neke pregovore, tako da sve ide po planu. Turska je još uvijek aktuelna, ovdje sam kao domaći", otkrio nam je napadač koji je u našoj zemlji nastupao za Čelik i Željezničar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi