Baković: Pregovaramo sa Fudbalskim savezom Turske

Zmajevi protiv Turske u Istanbulu?

Baković: Pregovaramo sa Fudbalskim savezom Turske

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 15. juna bi mogla odigrati prijateljski susret sa Turskom.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 12. juna će u Zenici sa Izraelom odigrati susret kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, a tri dana kasnije izabranici Mehmeda Baždarevića će najvjerovatnije odigrati i prijateljski susret.

Protivnik Zmajeva još uvijek nije poznat, iako se prijateljski susret sa Turskom u Istanbulu čini kao najrealnija opcija.

"U pregovorima smo sa Fudbalskim savezom Turske, no još uvijek nismo postigli konačan dogovor. U narednim danima će mnogo toga biti jasnije s tim što je sigurno da će se susret, ukoliko postignemo dogovor, igrati 15. juna u Turskoj", za SportSport.ba je izjavio generalni sekretar Fudbalskog saveza BiH, Jasmin Baković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.