Bašić: Goražde je favorit, ali nećemo se predavati

Trener Metalleghea

Bašić: Goražde je favorit, ali nećemo se predavati

Metalleghe BSI iz Jajca debitantsku sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH nije uspio otvoriti na najbolji mogući način. 

Tim Nermina Bašića nakon remija protiv Branitelja i poraza od Budućnosti, na svom kontu ima svega jedan bod, a prvu pobjedu tražit će sutra protiv favorizirane ekipe Goražda. 

"Poraz koji smo doživjeli u prošlom kolu od Budućnosti dobro smo analizirali i ispravili greške na ovosedmičnim treninzima.Bitno je da poraz nije ostavio traga na klub, niti na igrače, a mi smo novi u ligi i sigurno da nam treba vremena da se prilagodimo“, izjavio je Nermin Bašić šef stručnog štaba tima iz Jajca, te se osvrnuo na sutrašnju utakmicu.

" Očekuje nas paklena atmosfera, ali mi smo spremni i sa nestrpljenjem očekujemo početak utakmice.Goražde je favorit u ovoj utakmici, međutim, ni mi se nećemo unaprijed predavati. Moji igrači su svjesni značaja utakmice i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti zreliji i kvalitetniji" kazao je na kraju Bašić, najavivši promjene u timu u odnosu na duel sa Budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.