Selektor Baždarević na okupljanju

Baždarević optimista, stigli Pjanić i Hadžić

Selektor fudbalske reprezentacije BiH, Mehmed Baždarević, obratio se novinarima u Trening centru N/FSBiH u Zenici.

Baždarević je najavio predstojeći meč s Andorom, a istakao je kako neće podcijeniti rivala.

"Pokušaćemo da se što bolje spremimo za ovu utakmicu koja nam je jako važna. Nadam se da će svi doći zdravi, spremni i motisvisani za pobjedu", rekao je selektor.

"Dobro je što nema otkaza. Nadam se da ćemo večeras biti kompletni. Gledao sam sa saradnicima Andoru. Spremniji smo i što se priprema tiče imaćemo odgovor na njihovu igru. Andora je za nas jako važna. Nećemo ih olako shvatiti. Na nama je da pokažemo ozbiljnost. Znamo šta nas čeka i znamo da neće biti lako", istakao je Baždarević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na okupljanje su stigli Vedad Ibišević, Sejad Salihović, Miralem Pjanić, Anel Hadžić, Tino Sven Sušić, Avdija Vršajević, Riad Bajić, Ibrahim Šehić, dok se dolazak ostalih reprezentativaca očekuje do 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti