Bralić: Mjesto nam je u Ligi šest
Jabuka.tv

Fudbaler Širokog Brijega

Bralić: Mjesto nam je u Ligi šest

M. Maksimović

Široki Brijeg je i drugi put u svega nekoliko dana poražen napustio stadion Tušanj u Tuzli. 

Nakon poraza u Kupu, Širokobriježani su položili oružje i u prvenstvu, iako je s malo sreće rezultat mogao biti i bolji. Mišljenje je to i Slavka Bralića.

“Ne možemo biti zadovoljni prije svega rezultatom. Žalimo jer smo igrali bolje i zaslužili minimalno jedan bod“, rekao je prvotimac kluba Slavko Bralić.

Široki Brijeg naredni meč igra već u srijedu, a protivnik i ovog puta je tim Slobode, s tim što će se ovogputa igrati na Pecari u okviru Kupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Ako odigramo kao na prethodne dvije utakmice, proći ćemo dalje. Potrebno je samo postići pogodak. Što se tiče plasmana u Ligu šest što je primarni cilj, vjerujem da ćemo uspjeti ukoliko nastavimo igrati kao u Tuzli. Od dolaska novog šefa smo podigli samopouzdanje i izgledamo bolje nego ranije. Bez sumnje zaslužujemo mjesto u Ligi šest“, rekao je.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi