Pomoćni trener Čelika

"Danas nam je igrala samo pobjeda i zaslužili smo je"

Ekipa Čelika pobijedila je danas na Otoci Olimpic sa 1:0 u okviru lige za opstanak.

Bila je ovo veoma bitna pobjeda za Čelik u borbi za opstanak u društvu najboljih, a nakon meča veoma zadovoljan bio je pomoćni trener Čelika Pavle Skočibušić.

"Zahvalio bih se domaćinu na fer i korektnoj utakmici. Ovo nam je bila najvažnija utakmica i samo nam je igrala pobjeda. Tako smo se i spremali i na terenu smo dokazali da smo zaslužili tri boda", rekao je Skočibušić. 

Podsjetimo, Čelik naredni meč igra na domaćem terenu protiv Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi