Delimir Bajić karijeru nastavlja u Omanu

Iskusni defanzivac napustio FK Rad

Delimir Bajić karijeru nastavlja u Omanu

D. Kurbegović

Ekipa FK Rada koja nastupa u Super ligi Srbije jučer je ostala vez iskusnog i pouzdanog defanzivca, riječ je o 30-godišnjem Delimiru Bajiću bh internacionalcu, koji će svoju karijeru nastaviti u Omanu.

Ovu informaciju bivši igrač Radnika, Veleža, Željezničara, iranskog Nassajia, kiparskog Olympiakosa i Slobode iz Užica potvrdio je za naš portal.

"Istina je da ću u narednih pola godine igrati u dalekom Omanu, ispala mi je odlična ponuda od ekipe Sahama, koji su treći na tabeli, a trener je Smiljanić koji me dobro poznaje od ranije, tako da sam zadovoljan izborom i uslovima u novoj sredini. Ne znam koliko ću se ovdje zadržati, ali ću svojim igrama opravdati povjerenje ljudi koji su me doveli u klub", kazao je za SportSport.ba Bajić.

Delimir Bajić je inače brat 36-godišnjeg Branimira bivšeg reprezentativca BiH, koji i dan danas igra u njemačkom Duisburgu, gdje je i kapiten, te klupska legenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti