Dio Zmajeva sa trofejom stigao u Sarajevo

Nakon osvojenog Kirin Kupa

Dio Zmajeva sa trofejom stigao u Sarajevo

Dio delegacije reprezentacije BiH koja je učestvovala na Kirin Kupu u Japanu danas je sa trofejom sletio na Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Predjednik NS/FS BiH Elvedin Begić, potpredsjednik Ivan Beus, članovi stručnog štaba naše reprezentacije Stephane Gilli, Dragan Perić i Enver Lugušić, kao i igrači Zvonimir Kožulj, Miroslav Stevanović i Aleksandar Kosorić doputovali su danas iz Zemlje izlazećeg sunca.

Veliki broj predstavnika medija dočekao je našu delegaciju, a obratio im se reprezentativac Kosorić.

„Otišli smo u Japan sa namjerom da osvojimo trofej i pobijedimo dvije utakmice. Atmosfera je bila sjajna od prvog dana okupljanja do posljednjeg meča. Pokazali smo zajedništvo i da smo prava ekipa. Zasluženo smo došli do trofeja koji je prvi u istoriji bh reprezentativnog fudbala", kazao je Kosorić.

Podsjećamo, reprezentacija BiH je osvojila Kirin Kup nakon što je u finalu savladala Japan sa 2:1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi