Došlo vrijeme da i djeca psuju na bh. stadionima

Tužno je što su imali i podršku

Došlo vrijeme da i djeca psuju na bh. stadionima

Na bh. fudbalskim stadionima je odavno moguće vidjeti sve i svašta, ali se na jučerašnjoj utakmici Mladosti i Čelika desilo nešto s čime se još nismo susretali.

Kada god pomislimo da smo vidjeli sve, stigne brzi demant koji nas natjera da se dobro zapitamo kuda vodi bh. sport. Ovoga puta, situacija je nešto drugačija pa ćemo u priču uvući i društvo u kojem živimo.

Na utakmici Mladosti iz Čelika mogli su se čuti sramotni i šokantni dječiji povici sa tribina upućeni sucu i fudbalerima iz Zenice, ali je šokantnije to što su dječake u tome podržavali stariji posjetioci utakmice.

Umjesto da im oni skrenu pažnju da je ružno to što rade i da takve psovke nisu primjerene nekome ko je u njihovim godinama, odlučili su ih čak i podstaći da psuju još jače i intenzivnije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve se to moglo čuti tokom direktnog TV prenosa, a scene su zaista bile neprijatne.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi