Drina protiv Zrinjskog traži iskupljenje

Zvorničane očekuje težak zadatak

Drina protiv Zrinjskog traži iskupljenje

Drina se nakon visokog poraza protiv Sarajeva (1:6) želi iskupiti svojim navijačima, a protivnik s kojim će odmjeriti snage u 2. kolu BHT Premijer ligu BiH je favorizovani mostarski Zrinjski. 

Da zvorničkog premijerligaša sutra očekuje težak zadatak svjestan je i vezni fudbaler Danijel Ćulum, koji se nada da će njegov tim ostvariti dobar rezultat u meču protiv Zrinjskog. Kako kaže, motiva ne nedostaje. 

"Iako smo pretrpili težak poraz, istina bez nekoliko novajlija koji su nas pojačali u ovom prijelaznom roku, očekujem sutra jednu dobru utakmicu. Svjesni smo da Zrinjski u svom sastavu ima dosta odličnih igrača, ali mi se nadamo da ćemo uspjeti izvući dobar rezultat. Čak i bod protiv kluba kao što je Zrinjski ima težinu, a na nama igračima je da damo svoj maksimum. Neće biti lako, no motiva sigurno ne nedostaje. Svi bi mi željeli da je više ovakvih utakmica u sezoni", izjavio je Danijel Ćulum, te dodao: 

"Uprava kluba je napravila odličan potez time što će ulaz na utakmicu biti besplatan, tako da očekujem pune tribine."

S druge strane, napadač mostarskog kluba Jasmin Mešanović očekuje tešku utakmicu, ali najavljuje da će zajedno sa svojim saigračima dati maksimum da se iz Zvornika vrate sa punim plijenom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da nas čeka teška utakmica. Drinu odličnu poznajemo i znamo da će ući maksimalno u utakmicu, pogotovo zbog poraza u prošlom kolu od Sarajeva. Zrinjski u svakoj utakmici želi ostvariti pobjedu, tako će biti i sutra. Imamo odličan tim i uvjeren sam da će svi igrači dati svoj maksimum za pobjedu, a želim istaći i da je atmosfera u našoj svlačionici na visokom nivou", riječi su Jasmina Mešanovića. 

Podsjećamo, utakmica između Drine i Zrinjskog na rasporedu je sutra na Gradskom stadionu u Zvorniku s početkom u 17:30 sati. Sutra će biti odigrane još dvije utakmice, tačnije između Slobode i Rudara, te Mladosti i Slavije. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.