Kapiteni Sarajeva i Željezničara

Duljević i Kosorić poslali poruku navijačima svojih timova

Kapiteni FK Sarajevo i FK Željezničar Haris Duljević i Aleksandar Kosorić su na kraju današnje press konferencije uputili zajednučku poruku navijačima bordo i plavog kluba, koje su pozvali na fer i sportsko navijanje na derbiju.

"Mi, kao kapiteni, imamo zadatak da na terenu sve prođe u duhu fair-playja. Naša je želja da se i na tribinama vodi navijačko nadmetanje, ko će biti glasniji i ko će dati veću podršku svom timu. Pozivamo sve vas da zajedno njegujemo duh sarajevskog derbija, uz korektno navijanje i borbu na terenu, da omogućimo da djeca i mladi dođu i uživaju u atmosferi bez imalo straha za sigurnost, da pokažemo cijelom svijetu kako je vječiti derbi velika i dobra fudbalska priča. Voljeli bismo da se nakon utakmicd priča samo o rezultatu i ko je bio bolji na terenu", poručili su Duljević i Kosorić.

Susret ljutih sarajevskih rivala igra se u nedjelju s početkom u 15 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti