Džaferović predvodi topnike Druge lige Sjever

U pet susreta postigao osam golova

Džaferović predvodi topnike Druge lige Sjever

A. Beganović

Proteklog vikenda kompletirano je 5. kolo Druge lige Sjever, nakon kojeg se na čelu liste strijelaca izdvojio napadač Bosne iz Mionice, Hamdija Džaferović.

Džaferović je u dosadašnjem dijelu prvenstva, odnosno u pet odigranih susreta postigao čak osam golova, te predovdi listu strijelaca Druge lige Sjever.

Drugo mijesto dijele dvojica fudbalera, Alen Gušo iz Dizdaruše, te Nedžad Majdančić iz Sloge iz Siminog Hana. Oba fudbalera postigla su po pet golova, dok su na listi strijelaca iza njih sa po četiri postignuta gola napadač Mladosti iz Malešica Alen Šako, te fudbaler NK Odžak 102 Siniša Žerić.

Lista strijelaca Druge lige Sjever:

8

Džaferović Hamdija (FK BOSNA (M))

5

Gušo Alen (FK DIZDARUŠA)

Majdančić Nedžad (FK SLOGA (S.H))

4

Šako Alen (NK MLADOST (M))

Žerić Siniša (NK Odžak 102 Odžak)

3

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Joldić Admir (FK RADNIK)

Mešić Selmir (FK SLOGA (T))

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti