Edvin Rastoder potpisuje za Olimpik

Uskoro postaje slobodan igrač

Edvin Rastoder potpisuje za Olimpik

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika danas će krenuti put Bjelašnice, gdje će se pripremati za novu sezonu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Olimpik je do sada doveo veliki broj novih igrača, te će Vukovi sa Otoke gotovo sigurno biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje prvog mjesta i povratak u Premijer ligu BiH.

Timu sa Otoke na Bjelašnici će se kako saznaje SportSport.ba priključiti i 20-godišnji lijevi bek Edvin Rastoder, kojem 30.06. ove godine ističe ugovor sa FK Sarajevo.

Rastoder je posljednju polusezonu na posudbi u visočkoj Bosni i nema sumnje da se radi o velikom potencijalu koji će kod Mirze Varešanovića, novog šefa stručnog štaba Olimpika, imati priliku da pokaže svoje kvalitete.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rastoder je i nekadašnji juniorski reprezentativac naše zemlje, a već je dogovorio uslove sa svojim novim timom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi