Snašao se nakon isključenja

Fanatično do kraja: Mulalić vodio tim sa krova 'tunela'!

Fanatični trener Željezničara Edis Mulalić je na klupi Plavih sa Grbavice debitovao na najbolji mogući način.

Željo je odigrao sjajnu utakmicu i slavio protiv Sarajeva rezultatom 1:0, a meč je izuzetno pratio emotivno trener Željezničara, koji je sve vrijeme stajao tik kraj aut linije odakle je dijelio savjete svojim fudbalerima.

Desetak minuta prije kraja susreta, Mulalić je bio primoran napustiti klupu zbog isključenja. Ipak, brzo se snašao i ostatak meča ispratio sa krova 'tunela'!

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.