Fazlinović: Očekuje nas velika borba do kraja

U Mostar SG-u se nadaju naslovu prvaka BiH

Fazlinović: Očekuje nas velika borba do kraja

M. Maksimović

Hit u Premijer futsal ligi Bosne i Hercegovine ove sezone je MNK Mostar SG.

Nakon što su prošloj sezoni u finišu posustali i nisu uspjeli odbraniti jesenji naslov prvaka, ove godine su uvjereni da će u tomu uspjeti, a koliko su trenutno kvalitetni govori i nedavna pobjeda nad Centrom rezultatom 9:2 u Mostaru. Trener Mirsad Fazlinović zadovoljan je učinjenim tokom jeseni.


“Svjesno nismo isticati visoke ambicije, posebice iz razloga što smo tokom ljeta angažovali veći broj novih igrača, odnosno što je ekipa bila neuigrana. Pripreme smo započeli mnogo prije nego ostali klubovi, podizali smo formu kroz prvenstvo, a kako je ono odmicalo imali sve više vjere u sebe”, rekao Fazlinović, koji je svjesno kao ključnu utakmicu u nastavku sezone okarakterisao susret 2. kola Lige za prvaka protiv Centra.


“Bit će dosta teža utakmica nego nedavna, ali mi trebamo nastaviti igrati kao dosad. Ništa još uvijek nije gotovo. Trenutni kadar ćemo kompletan sačuvati, te možda angažovati jedno ili dva pojačanja. Očekuje nas velika borba do kraja”, dodao je Mirsad Fazlinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi