FK Sarajevo i Poliklinika Sunce-Agram nastavljaju saradnju

Produžena višegodišnja saradnja

FK Sarajevo i Poliklinika Sunce-Agram nastavljaju saradnju

Poliklinika Sunce - Agram i Fudbalski klub Sarajevo nastavljaju višegodišnju poslovnu saradnju i u sezoni 2014/15. 

"Svako produženje saradnje sa našim sponzorima je najveća satisfakcija rada marketing odjela FK Sarajevo. Činjenica da će se Poliklinika Sunce Agram, koja djeluje u sistemu Agram Koncerna kao najvećeg privatnog zdravstvenog osiguravatelja u BiH i regiji, i dalje vezati uz brend FK Sarajevo nam daje za pravo vjerovati da i na polju marketinga uspijevamo pratiti velike ambicije našeg kluba.", kazao je Damir Puzić, direktor odjela za marketing i komunikacije Fudbalskog kluba Sarajevo.

"Jedna od misija Poliklinike Sunce-Agram jeste da pomažemo razvoj sporta u Bosni i Hercegovini onoliko koliko možemo. Naša firma je društveno odgovorna i rado pomažemo sportskim kolektivima. Prepoznali smo evropski put Sarajeva i sa zadovoljstvom nastavljamo saradnju sa bordo klubom.", kazao je Taid Delić, direktor Poliklinike Sunce-Agram.

Poliklinika Sunce - Agram je najveća i najsuvremenija privatna zdravstvena ustanova i dijagnostički centar u regiji, bazirana na internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju i opću internu, radiologiju, ginekologiju, neurologiju, laboratorijsku dijagnostiku, oftalmologiju, urologiju i citologiju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Poliklinici, smještenoj na glavnoj cesti koja vodi prema centru Sarajeva, u lijepo uređenim prostorijama, na površini od 2000 kvadrata, dočekat će vas stručno i ljubazno medicinsko osoblje kojeg čine vrhunski doktori, te srednje medicinsko i administrativno osoblje.

Cilj Poliklinike je pružiti sveobuhvatnu medicinsku uslugu na razini vodećih, privatnih, svjetskih ustanova, te uz timski rad vrhunskih stručnih djelatnika ponuditi rješenje Vaših zdravstvenih problema.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.