Gavran: Igre protiv Veleža i Sarajeva ohrabruju

Gavran: Igre protiv Veleža i Sarajeva ohrabruju

Boris Gavran uprkos porazu od Sarajeva pred praznim tribinama Koševa, nije bio nezadovoljan.

Rudar je preko Lazara Vidića dva puta pogađao mrežu Sarajeva na našem najvećem stadionu, što je rijetkima do sad polazilo za rukom.

“Tim Sarajeva prethodno je primio tek tri gola na Koševu, dok smo im mi postigli dva koja su ipak bila nedovoljna za nešto više. Nažalost nismo ostvarili cilj i izborili remi, ali hrabri igra koju smo prikazali na posljednje dvije utakmice, iako i dalje postoji još mnogo prostora za napredak,” izjavio je trener Boris Gavran.

U narednom kolu Rudar će na Gradskom stadionu u Prijedoru ugostiti lidera na premierligaškoj tabeli, tim banjalučkog Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.