Gilli: Osjećam se jako loše, nisam nikako spavao

Pomoćnik selektora Mehmeda Baždarevića

Gilli: Osjećam se jako loše, nisam nikako spavao

D. Rakanović

Fudbalsku utakmicu između Bosne i Hercegovine i Grčke nažalost nećemo pamtiti po dobroj i lijepoj igri, nego po neredima nakon utakmica. 

Pomoćnik selektora Mehmeda Baždarevića Stephane Gilli našao se u centru pažnje jer je šakom udario grčkog igrača Giannisa Gianniotasa.

Gilli se danas oglasio i dao eksluzivnu izjavu za grčki ERT Sports.

 "Ja sam 30 godina u fudbalu, kao igrač i kao trener. Volim teren i poštujem svakoga. Na kraju utakmice sam uočio puno napetosti između igrača i pokušao sam smiriti situaciju. Pregledao sam snimak više puta od jutra i ne mogu vjerovati da sam onako reagovao", poručio je Gilli za grčki portal sports.ert.gr

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pomoćnik je prokomentarisao i Gianniotasa. 

"Bio je najagresivniji. Pokušao sam ga smiriti, ali on se nastavio agresivno ponašati, pa se dogodilo to što se dogodilo. Zaista žalim zbog svega što se dogodilo, želim brz oporavak grčkom fudbaleru. Ne zaboravite da su i dva naša fudbalera napustila teren zbog povrede. Volio bih da sam danas stigao da se izvinim. U saradnji sa svojim Savezom ja ću nastojati da riješim problem. Ja sam odgovoran i ne bježim od toga, ali imajte na umu da smo u toku utakmice izgubili dva igrača zbog povrede. Iskreno, osjećam se jako loše. Nisam spavao nikako. Još ne mogu vjerovati da se to dogodilo, a dogodilo se",  zaključio je Gilli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi