GOŠK startao, Sušac se vratio

Prozivci se odazvalo 19 nogometaša

GOŠK startao, Sušac se vratio

S. Mlaćo

GOŠK iz Gabele započeo je sa pripremama za drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije, a klub iz Hercegovine do sada je pojačao povratnik Marko Sušac.

Također poznato je da je dojučerašnji šef stručnog štaba Zlatko Križanović preuzeo  funkciju trenerskog savjetnika ovog kluba. 

Današnjoj prozivci šefu stručnog štaba Darku Vojvodiću odazvalo se 19 nogometaša, a ekipa će prvih sedam dana trenirati u Gabeli. U sklopu priprema dogovorene su pripremne utakmice protiv Željezničara i Slobode, te nastup na turniru Andrija Anković, na kojem je GOŠK zvanični domaćin turnira.

Tim sa Podavala je u pregovorima sa nekoliko potencijalnih pojačanja, koja će biti dovedena ciljano na pozicije na koje to preporuči struka kluba. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK je prvi dio sezone okončao na četvrtom mjestu, a u ovom klubu ne kriju da su njihove ambicije vezane isključivo za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi