Govedarica: Borac je zvao, ali i klubovi iz Premijer lige

Bivši fudbaler Slobode o novoj sredini

Govedarica: Borac je zvao, ali i klubovi iz Premijer lige

D. Vejo

Miljan Govedarica odavno je na meti banjalučkog Borca.

Bivši mladi bh. reprezentativac ne uklapa se u viziju trenera Slobode, Vlade Jagodića pa će s toga potražiti novi klub. Iako sa tuzlanskim timom još uvijek nije pronašao kompromis oko raskida ugovora, mladi fudbaler ne krije da ponude pristižu.

"Jeste, kontaktirali su me iz Borca i rekli da me žele dovesti. To je veliki klub. Međutim, pored tih ponuda imam i iz Premijer lige BiH. Ali još uvijek razmatram šta je najbolje za mene", izjavio je za SportSport.ba fudbaler, Miljan Govedarica.

Do sada, Govedarica je branio boje Slobode, Slavije i Donjeg Srema iz Srbije, dok je za mladu selekciju BiH odigrao tri meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi