"Sada je Andora najbitnija"

Hadžić: Čeka nas šest finala, ali idemo utakmicu po utakmicu

Anel Hadžić je optimističan pred gostovanje fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u Andori.

Zmajevi su jutros krenuli put Barcelone, odakle će krenuti prema Andori, gdje u subotu navečer igraju kvalifikacijsku utakmicu.

"Znamo šta nas čeka. Moramo pobijediti Andoru. Bit će veoma teško jer smo se s dva boda našli u teškoj situaciji", poručio je Hadžić na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu.

"Atmosfera dobra i pozitivna kao uvijek. Svi smo spremni i zdravi, što je najvažnije. Analizirali smo Andoru, koja je vrlo defanzivno orijentisana ekipa. Agresivni su, dobro se brane, ali dovoljno smo kvalitetni da ih slomimo", istakao je veznjak Sturma.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Pred nama je šest finalnih utakmica i najmanje ih pet moramo dobiti. Gledamo od utakmice do utakmice. Sada je Andora najbitnija", dodao je Hadžić na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.