Hadžimuratović: Pavlović se u potpunosti oporavio

Medicinski tim Sarajeva

Hadžimuratović: Pavlović se u potpunosti oporavio

Član medicinskog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, doktor Adnan Hadžimuratović, ovih dana boravi na pripremama prvog tima na Jahorini.

Hadžimuratović je za klupsku stranicu prenio kakvo je zdravstveno stanje u ekipi Sarajeva, poslije napornih priprema na pomenutoj bh. planini.

“Zdravstveni bilten u našoj ekipi je jako povoljan. Svi igrači su u punom trenažnom procesu i nemamo nikakvih problema, Vjerujemo da će svi igrači nesmetano konkurisati za prvu evropsku utakmicu, koja naš klub očekuje krajem iduće sedmice.”, rekao je Hadžimuratović, dodavši:

“Naročito nas veseli dobro zdravstveno stanje Bojana Pavlovića, koji se u potpunosti oporavio poslije operacije meniskusa. On djeluje zaista dobro i pratimo njegovo stanje zbog prevencije i daljnje kontrole.”

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pavlović je, podsjećamo, kompletno doigravanje za prvaka BiH nastupao sa povredom meniskusa, a zahvaljujući naporima medicinskog tima, te nevjerovatnom voljnom momentu, uspio je sezonu okončati i to na visokom nivou. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi