Halilhodžić o povratku u Dinamo: Nema šanse, skup sam trener

Bh. stručnjak o povratku u Dinamo

Halilhodžić o povratku u Dinamo: Nema šanse, skup sam trener

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić prije nekoliko dana raskinuo je saradnju sa turskim Trabzonsporom, pa se tako u hrvatskim medijima već počelo nagađati da bi se mogao vratiti na klupu Dinama.

Ovaj 62-godišnji Jablaničanin demantirao je takve špekulacije, kazajući kako je nakon uspjeha sa Alžirom mnogo skuplji trener.

"Bilo je nekih priča za Dinamo, ali mislim da nema šanse da se vratim. Uostalom, ja sam sada, nakon uspjeha sa Alžirom na Svjetskom prvenstvu jako skup trener", kaže Halihodžić, koji je potom prokomentarisao današnji Dinamo.

"Tim koji sada vodi Mamić mnogo je bolji od onog koji sam ja vodio. Posebno je bolji u napadačkom dijelu, a kada sam ja došao u Dinamo 2010. godine klub je na svim razinama tresao strah da je to nevjerovatno. Mamić je mlad trener i cijenim to što me često nazove pitajući za savjet i mišljenje", izjavio je Halilhodžić za Index. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.