Hodžić: Respekt Jedinstvu, bodovi ostaju u Visokom

Fudbaler Bosne

Hodžić: Respekt Jedinstvu, bodovi ostaju u Visokom

Bosna iz Visokog će sutra u okviru devetog kola Prve lige FBiH ugostiti pretposljednje Jedinstvo. 

Bišćani ohrabreni pobjedom nad Zvijezdom (1:0) sigurno će jurišati na pozitivan rezultat, ali napadač domaćih Adnan Hodžić poručuje da bodovi ostaju u Visokom. 

"Mi u svakoj utakmici želimo ostvariti pobjedu i to smo već pokazali u prethodnim kolima. Nismo niti jednom poraženi, ali bez obzira na to Jedinstvo nećemo i ne smijemo podcijeniti, jer se radi o izrazito neugodnom protivniku. Vjerujem da bodovi ostaju u Visokom", kazao je Hodžić i potom dodao:

"Moram priznati da Jedinstvo ne zaslužuje biti u ovakvoj situaciji, jer se radi o klubu koji je nekada igrao u elitnom rangu. Vjerujem da će izaći iz ove situacije." 

Hodžić ističe da je zadovoljan ovosezonskim rezultatima Bosne. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Trenutno se nalazimo na sedmoj poziciji i imamo razloga za zadovoljstvo, iako uvijek može i mora bolje. Treba uzeti u obzir da Bosna ima najmlađi tim u ligi, jer je tu 13 igrača koji su mlađi od 21 godine. To je prednost našeg tima i svi oni daju svoj maksimum." 

Na kraju vrijedi istaći da je ovaj 25-godišnji napadač u dosad odigranih osam utakmica postigao šest golova i trenutno je drugi strijelac Prve lige FBiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti