Hrvatska javnost želi Halilhodžića na klupi reprezentacije

Popularni Vaha želja naših susjeda

Hrvatska javnost želi Halilhodžića na klupi reprezentacije

S. Mlaćo

Ante Čačić proživljava teške dane na klupi reprezentacija Hrvatske.

Naime, Vatreni su prvi na tabeli sa istim brojem bodova kao i Island, dok Turska i Ukrajina imaju po 14.

Svjesni su mediji u Hrvatskoj da je Čačić porazom od Turske dodatno zakomplikovao situaciju, te da će do kraja biti veoma neizvjesno.

Tako se već špekuliše o mogućim nasljednicima, a jedno ime posebno je zanimljivo. Radi se o bh. stručnjaku Vahidu Halilhodžiću, rođenom Jablaničanu, koji je prije par dana sa Japanom izborio plasman na Svjetskom prvenstvo.

Teško je očekivati da bi se u ovom trenutku popularni Vaha prihvatio klupe u reprezentaciji Hrvatske, ali nije tajna da ga mediji i kompletna javnost mnogo cijene iz vremena kada je vodio zagrebački Dinamo. Vaha nije imao pardona ni prema Zdravku Mamiću, te je zbog toga i napustio tim sa Maksimira.

Uz Halilhodžića, kao mogući nasljednici Čačića spominju se Robert Prosinečki i Zlatko Dalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi