Idilična atmosfera u taboru reprezentacije BiH

Zmajevi odradili večernji trening

Idilična atmosfera u taboru reprezentacije BiH

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija BiH večeras je u Trening centru u Zenici odradila još jedan trening, uoči priprema za utakmicu u petak protiv Republike Irske. Cijeli trening bio je otvoren za medije, a ono što su prisutni novinari mogli vidjeti, prije treninga, na izjavama igrača i cjelokupnoj situaciji, da je idilična atmosfera u taboru naše reprezentacije.

Svih 25 igrača je zdravo, nema nikakvih problema s povredama kada je u pitanju selekcija koju predvodi Mehmed Baždarević, za razliku od Iraca, koji će u Zenicu doći dosta oslabljeni.

Sutra će naši reprezentativci trenirati dva puta u Trening centru, ujutru i navečer, zanimljivo da naša selekcija neće trenirati na Bilinom polju, za razliku od Republike Irske, koja sutra ima trening u Zenici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Iskreno se nadamo da ćemo u petak uz veliku podršku s tribina ostvariti pozitivan rezultat, a kako ističu iz tabora naše selekcije, to bi sigurno bilo kakva pobjeda uoči revanša. Nadamo se da će ovaj put učestvovanje u baraž utakmicama, biti treća sreća za našu reprezentaciju, nakon što smo dva puta na korak od velikih takmičenja eliminisani od selekcije Portugala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti