Sarajevo protiv Kozare

Ihtijarević: Sve osim prolaza bilo bi ravno katastrofi

E. Škorić

U osmini finala Kupa Sarajevo će odmjeriti snage s Kozarom iz Gradiške

Sarajevo je imalo sreće prilikom žrijeba, pa za rivala ima objektivno slabiju ekipu Kozare iz Gradiške, koja se takmiči u Prvoj ligi RS.

"Ako smo imali želju, to je bilo da ne izvučemo nekog premijerligaša. Mada sam mišljenja da nije ogromna razlika u kvalitetu u ova dva ranga, tako da morat ćemo sve na terenu pokazati. Zadovoljni smo, preuzimamo ulogu favorita i sve osim naešg prolaza bi bilo ravno katastrofi", rekao je Ihtijarević, dodavši:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Pokušat ćemo sve da riješimo u prvom susretu, tako da bi u revanšu u Gradišci dali šansu mladim igračima. Sve zavisi od nas, naše postavke i kako će igrači odgovoriti na zadatke".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi