Iskra iz Danilovgrada bolja od Slavije

U prijateljskom susretu

Iskra iz Danilovgrada bolja od Slavije

O. Lekić

U okviru priprema za drugi dio sezone fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva u Crnoj Gori su danas odigrali prijateljski susret sa Iskrom iz Danilovgrada.

Nakon remija sa Mornarom, izabranici Veljka Dovedana, su danas u duelu sa Iskrom pretrpjeli poraz.

Ekipa iz Danilovgrada je slavila rezultatom 2:0, a Dovedan je na teren izveo sljedeći sastav: Lučić, Arsenijević, Ristić, Vejnović, Kartal, Čomor, Grujičić, Bošković, Spalević, Barić i Radovanović, da bi u drugom dijelu priliku da pokažu šta znaju dobili Papaz, Zeba, Pušara i Simović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju treba dodati da će Slavija već sutra imati novu provjeru, a u Baru će ekipa iz Istočnog Sarajeva snage odmjeriti sa Jedinstvom iz Bijelog Polja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi