Jagodić podijelio minuse četvorici fudbalera Slobode

Najavio disciplinski postupak protiv Zeca

Jagodić podijelio minuse četvorici fudbalera Slobode

Danas je na Tušnju održana prozivka fudbalera Slobode, kojom je označen početak priprema za sezonu 2017/2018.

Prozivci su prisustvovali sljedeći fudbaleri: Filip Erić, Aleksandar Lazevski, Amar Beganović, Ibrahim Škahić, Adnan Salihović, Muhamed Muratović, Adnan Mujkić, Nemanja Stjepanović, Adnan Jahić, Ismar Hairlahović, Vladimir Grahovac, Uroš Đukić, Amer Ordagić, Miloš Kalezić, Almedin Zilkić, Dino Godžić, Edis Smajić i Ismar Tandir.

Opravdano su izostali Azir Muminović i Darko Todorović, koji imaju obaveze u mladoj reprezentaciji BiH, dok su neopravdano izostali Adnan Hadžić, Samir Efendić, Haris Mehmedagić i Asim Zec, kojim je Vlado Jagodić podijelio minuse. Trener Slobode je najavio da će protiv Asima Zeca biti pokrenut određeni disciplinski postupak.

Osim toga, na prozivci su se pojavili novi igrači Adnan Zukić, Edin Salkić i Zvezdan Đorđilović, kao i Muharem Čivić i Mirnes Selamović koji će u narednim danima boraviti na probnom radu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaleri Slobode će svoj prvi trening odraditi sutra (18:00), a već su dogovorene i tri prijateljske utakmice na pripremama. Protivnici će biti Cibalia, Zrinjski i Radnik iz Bijeljine.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi