Jagodić: Protiv Mačve ćemo pokazati pravo stanje

Šef struke Slobode nakon Sloge

Jagodić: Protiv Mačve ćemo pokazati pravo stanje

S. Mlaćo

Nogometaši Slobode jučer su remizirali sa Slogom iz Tojšića (1:1) u okviru priprema za novu sezonu BH Telecom Premijer lige BiH. 

Sloboda je prva povela preko Smajića u 32. minuti, ali je Sloga u drugom poluvremenu pogodila za konačan rezultat ovog meča.

Nakon utakmice Vlado Jagodić nije mogao biti zadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika.

"Ne mogu biti zadovoljan današnjim rezultatom, niti igrom koju su pokazali moji igrači. U subotu nam slijedi generalka protiv Mačve, koja je odlična ekipa i tada će priliku dobiti igrači koji nisu danas igrali, uz kombinaciju nekih igrača iz današnje grupe. Smatram da će to biti utakmica u kojoj će Sloboda pokazati svoje pravo stanje i nadam se da će to najprije biti utakmica u kojoj će navijači moći da uživaju", kazao je Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

fudbaleri Slobode nastavalju sa trenažnim procesom, a u subotu od 17:30 sati na Stadionu Tušanj planirana je generalka protiv FK Mačva Šabac koja se takmiči u Superligi Srbije.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi