Jasminku Veliću otkaz u Panathinaikosu

Jasminku Veliću otkaz u Panathinaikosu

Panathinaikos je objavio kako je dao otkaz svom skautu, Bosancu Jasminku Veliću, nakon razočaravajućeg januarskog prelaznog roka za atinsku ekipu.

Velić je bio odgovoran za transfere u Panathinaikosu, ali bosanski skaut u januarskom prelaznom roku nije uspio preporučiti ni jedno pojačanje, što je naljutilo upravu.

Panathinaikos se u januaru pojačao dovođenjem 21-godišnjeg Brazilca Davida i Poljaka Jakuba Wawrzyniaka, ali su u upravi „zelenih“ procijenili da im Jasminko Velić nije ni dostavio širi spisak potencijalnih pojačanja, pa su odlučili raskinuti saradnju s njim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.