Jović: Uzbuđen sam, ovo je nešto neopisivo

Fudbaler Zrinjskog za SportSport.ba

Jović: Uzbuđen sam, ovo je nešto neopisivo

D. Vejo

Fudbaleri Zrinjskog odbranili su danas titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Oni su u posljednjem kolu Premijer lige BiH na svom terenu savladali ekipu Slobode iz Tuzle sa velikih 3:0, te se tako na lijep način oprostili od sezone 2016/2017.

Nakon podizanja trofeja, prve utiske nakon postignutog uspjeha ispričao je krilni napadač Mostaraca Toni Jović. 

Preplavljen emocijama, smogao je snage da uputi koju riječ.

"Ja stvarno ne znam šta da kažem. Toliko sam uzbuđen. Ovo je neopisivo, vrhunska atmosfera. Vidjeti ovoliko ljudi kako navija za tebe i na kraju se sa tobom veseli je nešto savršeno", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Zrinjskog, Toni Jović.

Podsjetimo, Jović je u redove novog-starog šampiona BiH stigao iz banjalučkog Borca, prošle godine u avgustu mjesecu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi